Andere projecten

Medische klinieken:

No Yellow Beans Day ondersteunt medische klinieken in Birma. De organisatie DPRN, met wie wij samenwerken, heeft 2 medische klinieken opgezet. Een vaste kliniek en een drijvende bamboekliniek. Met name wanneer het geweld oprukt, kan de drijvende kliniek hulp bieden op de plaatsen waar dit nodig is. No Yellow Beans Day heeft geld gedoneerd voor medicijnen.

ooda-medical-clinic

 floating-bamboo-clinic

Melkproject:

Het melkproject zorgt ervoor dat kinderen, zwangere vrouwen en moeders die borstvoeding geven, van melk worden voorzien. Wij werken hiervoor samen met de lokale organisatie Karen Department of Health and Welfare (KDHW)

school2

school3

school1

Eerste voedselvoorziening:

De situatie in Birma blijft onstabiel. Dagelijks moeten veel Birmezen noodgedwongen hun dorp verlaten. Het Committee for Internally Displaced Karen People voorziet deze vluchtelingen van de eerste noodhulp. Olie, zout en rijst is met boten naar een kamp in Birma gebracht. Dit kamp ligt aan de Salween rivier.

food1

food2

Karen New Year:

Karen New Year is een belangrijke viering voor de Karen gemeenschap. De sportcompetie is één van de onderdelen op deze dag. Studenten van de NKJC school in Mae La Oon kamp, konden dankzij de sponsoring van No Yellow Beans Day een onvergetelijke, sportieve dag met elkaar beleven. Er werd voetbal, volleybal en badminton gespeeld.

boys_soccer_team

girls_volleyball_team