Actiepagina

Opbrengst Fiets-sponsor-tocht Myanmar RUIM €25.000

Toertocht Vuelta Utrecht – 100 km
Wij fietsen 100 kilometer voor vluchtelingen uit Myanmar

Op 27 augustus fietsten ruim 20 deelnemers 100 kilometer voor vluchtelingen uit Myanmar.

Een pittige uitdaging, maar niets in vergelijking met wat de mensen in Myanmar moeten doorstaan. Hier heerst de langst durende burgeroorlog van de wereld. Een oorlog waar wij in het westen maar weinig van weten, omdat die na 75 jaar immers geen ‘nieuws’ meer is. De situatie is er echter niet minder schrijnend om.

Veel mensen zijn op de vlucht of leven al generaties lang in overvolle vluchtelingenkampen uit angst voor de gruweldaden van het regime. Gezonde voeding, medische zorg en een leefbaar onderkomen zijn keihard nodig!

Deze actie heef al plaatsgevonden. Het werk van NYDB steunen? Giften blijven altijd welkom. Doneren kan via de betaallink

Jouw donatie gaat voor 200% naar hulp voor vluchtelingen in Myanmar!

Door de verdubbelingsactie van een trouwe sponsor werd iedere gedoneerde euro aan deze actie verdubbeld (tot een maximum van €5000).

De fietsers zijn al hard aan het trainen.
De fietsers zullen tijdens de tocht goed zichtbaar zijn. Zij fietsen in deze gesponsorde shirts.

Jouw bijdrage komt goed terecht!

Iedere euro die jij doneert gaat naar de vluchtelingen in Myanmar. Geen enkele eurocent blijft aan de strijkstok hangen. Dat is het voordeel van een klein, persoonlijk goed doel dat wordt gerund vanuit passie.

Marieke werkt al 14 jaar samen met lokale partners in het grensgebied en met contactpersoon Robert; een Amerikaan woonachtig in Thailand. Vooraf wordt besproken wat er nodig is en hoe het geld besteed wordt. Dit alles wordt teruggekoppeld en gedeeld via de Facebookpagina van No Yellow Beans Day. Wil jij op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de Facebookpagina van No Yellow Beans Day via onderstaande link.

Onderstaande bedrijven/ ondernemers leveren ieder op eigen wijze een bijdrage aan deze actie:

“Samen kunnen we verschil maken!”

Dank jullie wel! ♥ Lieve groetjes Marieke